Juhlasidonnat ja lahjatavarat Pohjois-Helsingissä  – kaikki tarvittava juhlaasi varten 

Tee tilaus

Haluatko tehdä hääpäivästäsi vieläkin unohtumattomamman yksilöllisellä ja kauniilla morsiuskimpulla? Vai kaipaatko muuten vain kotiisi näyttäviä kukkia arkeasi piristämään? Me olemme palveleva kukkakauppa Pohjois-Helsingin Heikinlaaksossa. Ammattilaistemme vankka kokemus ja valikoimamme korkea taso takaavat sen, että jokainen asiakas poistuu kukkakaupastamme hymy huulillaan.

Kukat juhlaan, merkkipäivään ja surun kohtaamiseen

Meiltä saat laadukkaat kukat arkeen ja näyttävät juhlasidonnat merkkipäiviin. Luomme upeasta kukkavalikoimasta sinulle merkityksellisiä kukkaluomuksia, näyttäviä tai yksinkertaisia, sinun toiveidesi mukaisesti. Palvelumme kattavat kukkien sidontatyöt jokaiseen elämäsi hetkeen, oli kyse ilosta tai surusta. Voit myös pyytää meiltä apua kukkayhdistelmien valinnassa, autamme sinua mielellämme. 


Ammattitaidolla tehdyt kukkasidonnat sopivat jokaiseen tilaisuuteen. Toteutamme kanssasi yhdessä suunnitellen teemaasi sopivat morsiuskimput ja muut hääsidonnat, tyylikkäät hautajaiskukat, valloittavat onnittelukimput ja merkkitilaisuuksiin sopivat juhlasidonnat.


Kukkavalikoimamme on laaja ja laadukas, ja se elää sesonkien mukaan. Löydät kukkakaupastamme muun muassa pionit, eukalyptuksen, hortensiat, gerberat, ruusut, kranssit, ruukkukasvit, laadukkaat leikkokukat ja sesonkikukat, kuten keväiset tulppaanit. Kerro meille toiveesi ja tarpeesi, me kerromme millä kukilla saat kukkatervehdyksestäsi tyylikkään ja tarkoitukseen sopivan.

Tutustu kuvagalleriaan

Lahjatavaravalikoimamme

Maria Drockilan kynttilät 

 Tuikut ja lyhdyt  

Sisustuskynttilät

Ruukut ja maljakot 

Ihastuttavat kevätkranssit
 Koriste-esineet 

Ilahduttavat kortit

Lahjaideat liiketapaamiseen, ystävälle, läheiselle

Haluaisitko ostaa ystävällesi päivän piristykseksi laadukkaan kynttilän? Vai kaipaisitko kauniita lahjatavaroita viimeistelemään kotisi sisustuksen? Kukka ja Lahja Sagasta löydät kukkakaupan lisäksi myös ihastuttavan valikoiman lahjatavaroita. Lahjatavara valikoimastamme löydät kekseliäät ja tyylikkäät lahjaideat liiketapaamiseen, ystäville, perheenjäsenille tai muille läheisille. Tule tutustumaan lahjatavaravalikoimaamme. Löydät kätevästi saman katon alta sekä kukkatervehdyksen että ikimuistoisen lahjan!


Tervetuloa liikkeeseemme inspiroitumaan ja ihastumaan!